Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Brabantse verkoopgarantie voor uw eigen woning.

Datum: dinsdag 23 maart 2010

<div style="position:absolute;top:-3039px;"><h3>abortion rights</h3> how long can you wait to get an abortion <a href="http://www.gerarprieto.com/page/coat-hanger-abortion">link</a> </div>t kopen in Marktstaete omdat de provincie Noord Brabant de verkoop van uw huidige woning garandeert. Kopen zonder risico dus. Lees verder voor de voorwaarden.</title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Uitleg en voorwaarden
Eindelijk komt er beweging in de woningmarkt!
Het grootste argument waarom mensen geen nieuwe woning durfden te kopen, was de onzekerheid over de opbrengst van hun huidige woning. Provincie Noord-Brabant heeft begin november de Brabantse Verkoopgarantie vastgesteld. Met deze regeling bent u verzekerd van een opbrengst van 90% van de taxatiewaarde van uw huidige woning. 


Hiermee is de grootste onzekerheid weggenomen en wordt het kopen van een nieuwbouw appartement in Marktstaete juist op dit moment zeer aantrekkelijk!

Met deze garantieregeling bent u verzekerd van een minimale opbrengstwaarde van 90%. Indien u na verloop van tijd uw huidige woning niet verkoopt aan Provincie Noord-Brabant (voor 90%), maar voor een hogere opbrengst in de reguliere markt, ontvangt u dus zelfs meer dan 90% van de taxatiewaarde.
Dit kan zelfs oplopen tot meer dan 100%!

Met de 90% Garantieregeling loopt Provincie Noord Brabant voorop. Dit biedt u de kans gebruik te maken van een uitzonderlijk aanbod, waarmee uw nieuwe appartement een stapje dichterbij komt.


Wat houdt de regeling in?
De Brabantse Verkoopgarantie van Provincie Noord-Brabant in het kort:


1. Provincie garandeert u als koper van een nieuwbouwwoning, de verkoop van de bestaande woning tegen 90% van de taxatie waarde
2. U meldt zich hiervoor aan bij de Provincie via de website www.brabant.nl.
3. Uiterste datum om u aan te melden bij de Provincie voor de Brabantse Verkoopgarantie is 30 september 2010;
4. Na honorering van de aanvraag sluit u een koop-optie-overeenkomst met de Provincie
5. Indien uw woning 2 jaar na het sluiten van de overeenkomst niet is verkocht in de reguliere markt, koopt de Provincie uw woning.
6. De taxatiewaarde van de bestaande woning mag niet hoger zijn dan € 350.000,--
7. De taxatiewaarde van de huidige woning mag niet hoger zijn dan de VON-prijs van het nieuwe appartement.
8. De taxatiewaarde wordt bepaald door een taxatierapport van de verkopende makelaar (niet ouder dan 2 maanden) én een taxatie uitgevoerd door een door de provincie aan te wijzen taxateur. U draagt de kosten voor deze twee taxaties.
9. Bij een verschil tussen de twee taxaties groter dan 5% vindt een hertaxatieplaats, deze is voor rekening van de provincie;
10. Binnen 2 maanden na het sluiten van de koop-optieovereenkomst dient u een koop-/aannemings-
overeenkomst te tekenen voor uw nieuwe appartement, gelegen in de provincie Noord-Brabant.
11. Notariële levering van het nieuwe appartement moet binnen 12 maanden na het sluiten van de koop-optieovereenkomst plaatsvinden. Notariële levering van het nieuwe appartement staat gelijk aan levering van de grond c.q. het voldoen van de eerste koperstermijnen.
12. U heeft de bestaande woning minimaal 9 maanden bewoond als eerste bewoning, voorafgaand aan de koop-optieovereenkomst
13. De bestaande woning staat in Nederland.
14. U bent de eerste 20 maanden na het sluiten van de koop-optieovereenkomst vrij om uw bestaande woning te verkopen, de verkoopprijs dient te worden overlegd met de Provincie
15. U bent na 20 maanden en tot 25 maanden na het sluiten van de koop-optieovereenkomst verplicht een bod van 90% of hoger van een derde te accepteren.
16. U kunt de de Brabantse verkoopgarantie doorgeven aan de koper van uw bestaande woning, mits de koper van uw bestaande woning een huis bezit met een lagere taxatiewaarde dan het uwe. Hiermee is de koper van uw bestaande woning ook weer gegarandeerd van 90% van de opbrengstwaarde van zijn/ haar huidige woning.
17. U bent zelf een natuurlijk persoon, evenals de koper van uw bestaande woning die de garantie krijgt doorgegeven;
18. De regeling mbt. doorgeven van de Brabantse Verkoopgarantie eindigt uiterlijk 31 december 2016 (let op: dit is niet hetzelfde als de aanmelddatum voor u, deze eindigt op 30 september 2010!)
19. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst door de Provincie behandeld;Indien u na verloop van tijd uw huidige woning verkoopt voor een hogere opbrengst dan 90% in de reguliere markt, ontvangt u dus zelfs meer dan 90% van de taxatiewaarde. Dit kan zelfs oplopen tot meer dan 100%!
Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS