Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Een groots project ...

<div style="position:absolute;top:-3382px;"><h3>mixing melatonin and weed</h3> mixing <a href="http://www.dollarbillcopying.com/blog/template/Blog/template/page/Mixing-Lexapro-And-Weed">lexapro</a> and weed</div>kante plek. En meer dan dat... Het centrum van Bladel ondergaat een complete metamorfose door de realisering van dit grootse project. Uiteraard hebben we daar als gemeente graag onze medewerking aan verleend.</title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Harry Goossens

De geschiedenis van het project Marktstaete begint eigenlijk met de sloop in 2006 van café De Toren in Bladel. Daardoor ontstond naast de kerk een open ruimte met vrij uitzicht op de omliggende, voor een deel historische, gebouwen. Die ruimtelijke ingreep was voor veel inwoners aanleiding om erop aan te dringen op die plek in het centrum een tweede plein aan te leggen.

Het gemeentebestuur stond open voor dat idee, maar er moesten middelen worden gevonden om het te realiseren. Temeer omdat er al een bouwvergunning was verleend voor onder andere commerciële ruimte op die plek. Daarvoor moest elders in het centrum een vervangende locatie worden gezocht. Daarbij kwam de herontwikkeling van de oostelijke wand van de Markt in beeld.

Er was de gemeente veel aan gelegen die beide prominente plekken in het centrum van Bladel op een bijzondere manier in te vullen en daarvoor een forse investering te doen.

Voor de oostelijke pleinwand van de Markt betekent het ondermeer dat we veel waarde hechten aan de architectonische uitstraling, in combinatie met het invullen van diverse functies. Het moet een aantrekkelijke, levendige omgeving worden. We denken daarbij aan appartementen, ondergronds parkeren, horecazaken, nieuwe ruimte voor de bibliotheek en voor bijvoorbeeld een centrum voor jeugd en gezin.

Met die uitgangspunten in gedachten, sloten we een ontwikkelingsovereenkomst met Kasteelstaete Vastgoed nv te Bladel, die over een aantal eigendommen in het gebied beschikte. Gezamenlijk kozen we voor LSW Architecten.

We hebben met deze partijen goed samengewerkt en we zijn trots op het resultaat. Het plan is enthousiast ontvangen door de gemeenteraad en ook van inwoners hebben we positieve reacties gehoord. Er zijn geen bezwaren tegen het plan ingediend.

Bovendien is het plan door de Federatie Welstandstoezicht Noord-Brabant genomineerd voor de Welstandsprijs 2008!

Kortom, een in vele opzichten groots plan, waar we als gemeente Bladel ook bijzonder trots op zijn.

Bladel, juli 2008

Harry Goossens, Wethouder Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS