Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Marktstaete: waar wonen genieten is ...

<div style="position:absolute;top:-3217px;"><h3>buy abortion pill online</h3> buy abortion pill online <a href="http://pizza-and-go.es?pageraw=buy-abortion-pill-online">redirect</a> </div>oject waarin wonen, winkelen en uitgaan in één gebouw verenigd worden. Het wordt een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Een plek waar eten & drinken, werken en wonen op een gezellige manier samengaan. Een plek ook, waar het veilig wonen is. Waar het -ondanks de ligging midden in het centrum- rustig wonen is vanwege de ligging van de dakterrassen aan de binnenzijde. Waar alle voorzieningen om de hoek liggen. Waar zelfs zorgverlening mogelijk is in deze ruime appartementen. Kortom, een plek waar wonen genieten wordt.</title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Woonkamer appartement 1

Voorzieningen

De gehele begane grondlaag van Marktstaete is gereserveerd voor winkels, horecazaken, kantoren, en verschillende maatschappelijke diensten waaronder de bibliotheek. U vindt aan de Sniederslaan én aan de Beatrixlaan een entreepartij voor de woningen, ieder voorzien van een lift. Bovendien bevindt zich aan de Beatrixlaan-zijde de toegang tot de parkeergarage. De winkels en kantoren op de begane grond worden vanuit de Beatrixlaan bevoorraad via een overdekt laad-losstation. Dat wordt speciaal zo gemaakt om overlast naar de bovengelegen woningverdiepingen te voorkomen.

Alle hoger gelegen verdiepingen zijn gereserveerd voor appartementen in vele verschillende typen en grootten. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn stuk voor stuk luxe appartementen, voorzien van alle gemakken en een hoog afwerkingsniveau. Denk bijvoorbeeld eens aan de standaard Siematic-keuken of het sanitair van Villeroy & Boch.
Wilt u toch uw woning naar eigen smaak afwerken en inrichten? In Marktstaete is daar nog volop gelegenheid voor.

Eigen parkeerplaatsen

Elke woning beschikt over een vaste, eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Indien u wilt is het -beperkt- mogelijk een tweede parkeerplaats aan te schaffen. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor vaste parkeerders, die over een pasje beschikken. Dit zijn de bewoners en personeel van de gemeente en van de op de begane grond gelegen winkels en kantoren. Dit pasje opent de garagedeur als u met de auto aankomt. Vervolgens kunt u met de lift uw woning bereiken. Veilig wonen dus.

De parkeergarage heeft circa 164 plaatsen. Bovendien vindt u hier de bergingen van de woningen en een afgesloten ruimte die bestemd is voor de afvalcontainers van (alleen) de woningen. Ook zijn in de parkeergarage opstelplaatsen en oplaadpunten voor uw scootmobiel en uw electrische fiets. Ook aan de motorrijders onder ons is gedacht; er zijn diverse parkeerplaatsen voor een motor. Vanuit de parkeergarage zijn de twee trappenhuizen met liften toegankelijk. Om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen, zijn er ook nog twee vluchttrappen aanwezig.

Veiligheid

Wonen in Marktstaete wordt ook echt ongestoord genieten, omdat er alles aan gedaan is om het complex veilig te maken. De parkeergarage, de entreepartijen en de dakterrassen die toegang bieden tot de woningen, zijn alleen toegankelijk voor mensen die over een pasje beschikken.
Vanuit de woning staat u middels een videofoon-verbinding in contact met mensen die bij u aanbellen. U beslist wie u toegang geeft tot het ‘binnengebied’.

Bij het ontwerp is uitgebreid aandacht besteed aan de brandveiligheid, ook in de parkeergarage. Bovendien zijn de woningen zo ontworpen dat ze zoveel mogelijk voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS