Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

De omgeving

wikkeld als hoofdkern van de Kempen, een aantrekkelijk woongebied ten zuiden van Tilburg - Eindhoven. Een gebied met veel natuurschoon en recreatiegebieden. Daarom ook een gebied met veel toeristische voorzieningen en recreatieparken, zoals Het Vennebos, campings en hotels.</title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Bladel en omgeving 1

Het centrum van Bladel biedt ruimte aan een uitgebreid winkelareaal, waartoe naast de bekende ketens vele speciaalzaken behoren. Het winkelgebied strekt zich uit langs de Sniederslaan tussen de Markt en de kerk, waar zich onder andere de Sniederspassage bevindt met daarin AH, Etos en Gall & Gall. Elke zomer valt het weer op dat ook de vele toeristen het bruisend centrum bezoeken en waarderen.

In het centrum vindt u eveneens enkele hotels en restaurants waaronder Bladels meest geclassificeerde restaurant, de Hofstee. Er is echter voor elk wat wils: er zijn in de richting van de Markt meerdere gezellige en zeer betaalbare eetgelegenheden.

Het project Marktstaete zal bovendien ruimte bieden aan nieuwe horecagelegenheden aan de Markt. Direct tegenover Marktstaete bevinden zich het gemeentehuis en de Rabobank.

Op het punt van de gezondheidszorg beschikt Bladel, naast vele huisartsen, over een eigen huisartsenpost nabij het Kempisch Verpleeghuis. Sport- en recreatievoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Op loopafstand van het centrum liggen het overdekt zwembad de Smagtenbogt, het sportveldencomplex van Bladella en het tennisbanencomplex. Bent u daar, dan bent u eigenlijk al in de bekende Bladelse bossen, die zich uitstrekken tot ver in België. Meerdere bewegwijzerde en zelfs geasfalteerde fiets- en mountainbikeroutes doorkruisen deze bossen en heidevelden met hun vennen, zoals het Kroonven en het Tjopvenneke. Maar ook een ‘rondje visvijver’ is in elk jaargetijde een aanrader.

Uitspanningen als het Nekkermenneke en de Abdij van Postel maken Bladel tot een aantrekkelijk vertrekpunt voor vele fietsroutes. Wonen in Bladel is mooi, wonen in Marktstaete wordt genieten…

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS