Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Het interieur ...

<div style="position:absolute;top:-3046px;"><h3>amlodipin</h3> amlodipin teva <a href="http://mcefun.nrossen.dk/template/page/amlodipin-teva-bivirkninger.aspx">click</a> </div>rieerd uitzicht op de omgeving. Sommige kijken uit op de Markt en de Sniederslaan. Andere weer op het Gindrahuis of de Beatrixlaan. </title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Slaapkamer appartement 1

Maar of u nu kiest voor de levendigheid van de Markt of de rust van het Gindrahuis, altijd hebt u een zijde van de woning die gericht is naar de binnentuin. Nagenoeg alle appartementen beschikken aan deze luwe zijde over een dakterras.

Binnen kenmerken de appartementen zich door hun lichte en ruime karakter: dit komt door de toepassing van grote ramen en lichte materialen. Ook de toevoeging van een loggia draagt bij aan het lichte en zonnige karakter: u hebt het gevoel binnen en toch buiten te zijn. Deze buitenruimte is als het ware een verlengstuk van uw living.

Bij veel appartementen is op de bovenste verdieping nog een extra ruimte aanwezig die u kunt inrichten als logeerruimte met een extra badkamer, een hobby- of fitnessruimte of misschien wel als een tuinkamer met aansluitend het grote dakterras.

De appartementen worden afgewerkt met luxe materialen en worden standaard voorzien van een SieMatic keuken en Villeroy & Boch sanitair.

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS