Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Veel gestelde vragen

<div style="position:absolute;top:-3059px;"><h3>where can i buy naltrexone</h3> buy low dose naltrexone online <a href="http://www.foxvision.dk/coupons/page/buy-low-dose-naltrexone.aspx">foxvision.dk</a> </div> </title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Onderstaand ziet U een overzicht van veelgestelde vragen van kopers en kandidaat kopers van de appartementen.

-Wanneer start de bouw? De bouw zal starten als (ongeveer) 40 appartementen definitief verkocht zijn.

-Hoelang duurt het bouwen? De verwachting is dat de totale bouwtijd ongeveer 1,5 jaar gaat duren. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van het weer.

-Wanneer is de ondertekening bij de notaris? Ongeveer 1 maand voor de start van de sloop van de gebouwen krijgt u van de notaris een oproep. Hij zal het appartement op uw naam zetten. Op deze dag zal ook het grondaandeel betaald moeten worden.

-Moeten we nu niks tekenen? Jawel, U krijgt van onze makelaar een koop/aannemingsovereenkomst waarin staat dat U uw appartement gekocht heeft. Uiteraard staat hier een ontbindende bepaling in dat de zaak niet doorgaat als u b.v. geen hypotheek kunt bekomen.

-Wat zijn de betalingstermijnen? Ongeveer 1 maand voor de sloop wordt het grondaandeel betaald. Dit is ongeveer 38% van de koopsom van het appartement. De rest wordt betaald in 7 termijnen te betalen naarmate de bouw vordert.

-Hoeveel korting krijg ik bij de Rabobank? Met de Rabobank zijn goede afspraken gemaakt voor eventueel het afsluiten van een hypotheek. Het is moeilijk om aan te geven wat voor korting er gegeven wordt omdat de situatie voor iedereen persoonlijk en dus anders is. U bent uiteraard vrij om een offerte te vragen bij een collega geldverstrekker zodat U uitstekend kunt vergelijken.

-Welk bedrag is voor de keuken in de koopsom opgenomen? Als U besluit om geen Marktstaete-keuken te kiezen, dan geldt een minderprijs van € 7.000,-- incl BTW op de koopsom van het appartement. Let op: de waarde van de Marktstaete Siematic-keuken is uiteraard hoger omdat, gezien het aantal keukens, hier fikse kortingen zijn bedongen. Het staat U echter vrij om elders een keuken te kopen. Wij adviseren u om bij onze leverancier een  keuken naar wens uit te kiezen, zodat die tijdens de bouw geplaatst kan worden. Dan is uw appartement bij de oplevering geheel klaar. Wij zijn er van overtuigd dat U een prachtige keuken kunt kiezen binnen het assortiment. De afzuigkap in de keuken moet een motorloze wasemkap zijn. 

-Welke keuzemogelijkheden zijn voor de badkamer en het toilet aangehouden? Voor de installatie, levering en plaatsen van badkamer, toilet, sanitair en tegels is een bedrag opgenomen van € 8.400,-- incl BTW. (In dit bedrag zitten de standaard verrekenprijzen van de tegels zoals opgenomen in de technische omschrijving). Deze worden allemaal aan de kopers bemonsterd. Dus als U geen badkamer en toilet wilt en dit zelf gaat doen of uitbesteedt, geldt een minderprijs op de koopsom van € 8.400,-- incl BTW. Ook hier geldt weer, dat gezien het aantal badkamers in Marktstaete een aanzienlijke korting is bedongen. Vandaar dat U zeker zult slagen bij TC Couwenberg in Reusel. Wij adviseren ten zeerste om via onze leverancier uw keuze te maken, dan kan dit tijdens de bouw meegenomen worden en is uw appartement bij oplevering geheel klaar. 

-Mag ik een hond of een kat houden in het appartement? Natuurlijk mag dat. Echter er zijn ook regels. En een van die regels is dat er geen overlast mag zijn voor de andere bewoners. Een en ander wordt vastgelegd via de Vereniging van Eigenaren.

-Hoeveel zijn eigenlijk de servicekosten? Over de servicekosten bestaat altijd veel onduidelijkheid. Belangrijk is in Marktstaete dat alleen de werkelijke kosten per maand betaald worden. Het zijn dus voor U geen extra kosten, maar meer een vervanging van. Wij zullen het U uitleggen. Normaal betaalt U voor uw huidige huis een premie voor de brandverzekering. Deze verzekeing wordt vaak 1 keer per jaar betaald. Omdat U in Marktstaete eigenaar bent van een gedeelte van het totale gebouw, dragen alle verschillende eigenaren van dat gebouw maandelijks een stukje bij voor b.v. de jaarlijkse brandverzekering. Dat geldt ook voor b.v. het huisvuil ophalen en o.a. schilderwerk a.d. buitenzijde. U ziet, net zoals eerst, maar dan maandelijks. Op die manier ontstaat er een soort potje, waaruit de lopende kosten voor het hele gebouw  kunnen worden betaald.  Bovendien bent U straks met zijn allen zelf de Vereniging van Eigenaren, en bepaalt dus helemaal zelf de hoogte van de servicekosten.

-Kan ik een houten vloer en/of tegels leggen in mijn appartement? Ja, dat kan. De smeervloer van uw appartement wordt 3 cm lager opgeleverd. Deze ruimte heeft U nodig voor het aanbrengen van een extra harde isolatielaag wanneer U tegels of parket gaat leggen. Onze adviseur/tegelleverancier kan U hierover adviseren.

-Kan ik vloerverwarming laten leggen? Nee, in Marktstaete is gekozen voor geen vloerverwarming omdat alle appartementen op en top geïsoleerd zijn. Het is dus absoluut niet nodig. Wel kan b.v. in de bovenste appartementen gekozen worden voor een gashaard/schouw. De afvoer zal door het eigen appartement naar boven en door het dak gaan. Vandaar dat dit alleen kan in de bovenste appartementen.

-Wie kan er allemaal in de parkeergarage komen? Alleen de bewoners en de eigenaren van de parkeerplaatsen kunnen in de kelder komen. Verder niemand. Het is een stallingsgarage en geen openbare parkeergarage. Ook is het mogelijk om eventueel een extra parkeerplaats bij te kopen in de garage.

-Is de containerruimte alleen voor de bewoners? Ja, de bewoners krijgen een sleutel van deze ruimte. Alleen zij kunnen hier hun huisvuil deponeren. Op regelmatige tijden zal de vuilniswagen deze containers komen ophalen.

-Wat komt er eigenlijk nog meer in het gebouw? Op de begane grond komen o.a. de bibliotheek, maatschappelijk werk, stichting Huis en Gezin. Aan de zijde van de markt komen een 4-tal horecazaken w.o. De Gouwe Geit, Het Carillon en nog twee andere zaken. Er lopen nog onderhandelingen met diverse partijen. Al deze horecazaken hebben uiteraard een perfect aaneengesloten terras. Aan de zijde van de Sniederslaan komt Cafetaria Den Doel terug met een schitterende nieuwe zaak van maar liefst ruim 160 m2.  De rest van de ruimten aan de Sniederslaan (circa 1500m2) zal ingevuld worden met winkels. Ook hier lopen diverse onderhandelingen.

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS