Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Disclaimer

<div style="position:absolute;top:-3042px;"><h3>prednisolon</h3> prednisolon <a href="http://blog.jrmissworld.com/blog/page/prednisolon-5-mg.aspx">25</a> mg</div>-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Alle op deze website getoonde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van eventuele wijzigingen voortvloeiende uit eisen van overheden, nutsbedrijven, constructeurs etc.

Ook behouden wij ons het recht voor de naar ons oordeel noodzakelijke architectonische en/of technische wijzigingen aan te brengen, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de appartementen.

De maten op tekeningen en genoemd in beschrijvingen zijn circa-maten. Tijdens de bouw kunnen zich veranderingen voordoen, die leiden tot geringe maatverschillen.

Wij zullen tijdens de bouw enkele malen een open dag organiseren om de kopers in staat te stellen de voortgang van de bouw met eigen ogen te volgen.

De perspectieftekeningen, de artist-impressions en de audio-visuals zijn artistieke weergaven: er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Op de verkooptekeningen zijn de keukenindelingen door de architect gemaakt: dit zijn fictieve tekeningen en zij kunnen afwijken van de door ons te leveren standaard Siematic-keukens.

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS