Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

De architect aan het woord ...

<div style="position:absolute;top:-3440px;"><h3>diclofenac</h3> diclofenac <a href="http://comboduke.se?pagedgp=kp-diclofenac-gasd">comboduke.se</a> </div>ct de gelegenheid krijgt om het gezicht van een heel dorpscentrum te veranderen. Het plan Markstaete is zo’n plan waarbij dit duidelijk wel het geval is.</title><style>.af7i{display:block; text-indent:-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

De architect

Een inbreidingsplan van deze omvang, in het centrum van het dorp, heeft een grote impact op de beleving van het centrum. Tevens betekent het een belangrijke impuls voor de Markt en omgeving.
De diversiteit aan functies binnen het plan gaat een wezenlijke bijdrage leveren aan de levendigheid van het centrum. Naast een gevarieerd aanbod aan ruime, comfortabele appartementen kent het plan een bibliotheek, maatschappelijke functies en diverse winkels en horecagelegenheden.

In tegenstelling tot de grootschalige gebouwen aan de Markt, zoals het gemeentehuis en de Rabobank, hebben wij de schaal en de maat van de Sniederslaan als uitgangspunt voor de bebouwing gekozen. Belangrijk hierbij is de pandsgewijze invulling, waarbij ieder pand een eigen gezicht krijgt. Deze aanpak vereist een grote diversiteit in detailleringen, materialen en kleuren, zonder daarbij de samenhang uit het oog te verliezen.

Aansluitend bij het dorp is een keuze gemaakt voor een eigentijdse interpretatie van de klassieke architectuur, met veel aandacht voor details in de doorwerkte gevels, erkers, serres en dakkapellen. We hebben verticale geledingen in de plein- en straatwanden aangebracht en staande ramen toegepast. De kappen vormen een essentiële bekroning van de gebouwen.

Aan de Markt en de hoek Sniederslaan heeft het plan 4 lagen met kap en is het uitbundiger vormgegeven. Deze wand gaat een belangrijke functie krijgen voor de Markt. Door de hoogte en verticale geleding van de bebouwing zal de beleving van de Markt als plein nu pas echt voelbaar worden.

De overige wanden, in de aangrenzende woonstraten, zijn lager en zijn meer ingetogen vormgegeven.

We kiezen voor traditionele materialen zoals baksteen in diverse kleuren, houten kozijnen en keramische pannen.

Het plan Marktstaete gaat zeker een belangrijke bijdrage vormen voor het gezicht en de beleving van het centrum van Bladel en in het bijzonder voor de Markt.

 

Ir. Cees Seelen, architect LSW Architecten.

Wederom een prachtig appartement verkocht in dit complex.

e nieuwe eigenaren hebben inmiddels hun intrek genomen. Wij wensen deze kopers veel woonplezier in d ...

30/12/2013| » meer...
Xenos en Droomtasjes openen op korte termijn hun prachtige winkels in Marktstaete..............

winkel in Marktstaete van maar liefst 675 m2. Eind juni zal Droomtasjes hun tassenspeciaalzaak open ...

30/05/2013| » meer...
Nog maar enkele appartementen te koop in Marktstaete.

complex. Er zijn nog maar enkele appartementen te koop. Kijk maar eens op onze website www.vosterso ...

30/05/2013| » meer...
RSS-logo RSS